Skip to content

Om mig

Jh ekonomi Hägernäs AB bildades 2020 av oss, Lize och Jenny, som träffades på en tidigare arbetsplats. Vårt mål med Jh ekonomi är att kunna hjälpa företag med det som vi är bra på, redovisning.

Något som vi båda brinner för är den digitaliseringsresa som redovisningsbranschen är inne i just nu. Vi vill visa våra kunder att det inte behöver ta mycket tid med det administrativa kring redovisningen, bara man tar hjälp av rätt systemstöd.

Vår roll går mer åt rådgivning, vilket vi ser som mycket spännande och roligt. Tack vare digitaliseringen behöver du inte befinna dig i Stockholmstrakten.

Jenny Hamlin

Mitt intresse för redovisning fick jag efter att ha läst en kvällskurs i företagsekonomi på universitetet. Jag har alltid haft lätt för siffror och ekonomi och det är inom redovisning jag får utnyttja hela min yrkespotential.

2010 tog jag mitt första jobb inom redovisning, som ekonomiassistent, och har sedan dess hunnit med att ta en högskoleexamen i företagsekonomi med inriktning mot redovisning och revision. Mitt examensarbete handlade om digitalisering inom revision och mitt intresse för digitaliseringen väcktes.

Efter examen har jag hunnit få erfarenhet som redovisningskonsult, där jag har jobbat med aktiebolag och enskilda firmor.